Behandlingar

Intuitiv healing 60min, 800kr

Behandlingarna kan se lite olika ut då jag arbetar intuitivt. Jag behandlar din fysiska kropp och ditt biomagnetiska fält. Till hjälp använder jag mina händer, min röst (sång, toning, light language), skallra, trumma, stämgafflar och klangskålar. Stämgafflarna och klangskålarna kan komma att placeras direkt på din kropp eller en bit ifrån. Stämgafflarna har en liten bergskristall kula som jag använder för att massera in lite aromatisk olja på vissa punkter på kroppen. Toner, vibrationer och frekvenser tränger igenom din kropp och går in och jobbar på cellnivå, renar och balanserar ditt biomagnetiska fält och sätter igång den inre läkande processen och återhämtning. Tonerna gör dig avslappnad och kan hjälpa dig in i ett meditativt tillstånd. Det reducerar stress och får dig att må bättre på alla plan. 

Bra att veta inför din behandling

Kom några minuter innan behandlingen så att du hinner landa. Vi börjar med att samtala en kort stund så att jag kan bilda mig en uppfattning om din situation och önskan. Behandlingen kommer att utföras på en behandlingsbänk och i vissa fall på mjukt underlag på golvet. Ha gärna kläder som du känner dig bekväm i och som inte tränger eller skaver på något sätt. Efter behandlingen kommer du att ligga kvar några minuter. Vi avslutar behandlingen med ett kort samtal för att knyta ihop säcken. Det kan även hända att du får med dig någon läxa hem som när man t.ex. är hos sjukgymnasten.

Mer information om vad tonhealing har för positiv verkan på oss kan du läsa under menyn ”Om tonhealing”.

Kurser

Tonernas läkande kraft- gratis online kurs (kommande)

Allt vibrerar, allt består av toner. Idag vet vi att toner påverkar oss på olika sätt. De flesta av oss känner till att Pythagoras var matematiker, musiker och konstnär men det är inte många som vet att enligt gamla skrifter använde sig Pythagoras av stämgafflar i helande syfte. Toner är något som alltid har funnits omkring oss och inom oss. Toner finns i naturen, i vår egen röst, i de instrument vi har skapat m.m.

Jag bjuder in dig till denna inspirerande introduktionskurs där jag berättar om vad tonhealing är, hur det fungerar, hur vi blir påverkade av alla dessa toner, ljud, oljud omkring oss. Vad är det som händer när vi hamnar ”urton” med Jorden, varandra och oss själva och hur kan vi läka med hjälp och tonernas helande kraft.

Släpp loss dina inre toner och hela ditt liv (kommande)

Jag är väldigt glad över att få dela med mig av en inspirerande och transformerande dag där du genom olika övningar kommer att lära dig att ta fram dina inre helande toner och att använda din röst som ett helande verktyg.

 • Blir du besviken och frustrerad när du sjunger till din favorit sång och upptäcker att rösten spricker när du kommer till de högsta tonerna eller att du inte når de lägsta tonerna?
 • Hör du till de som helst sjunger i duschen eller någon annanstans i hemlighet trots att du älskar att sjunga?
 • Blir du skräckslagen när du ska prata inför andra?
 • Vill du få bättre styrka i din röst eller få ökad uthållighet när du sjunger?
 • Har du svårt att göra dig hörd, svårt att stå för vad du tycker eller svårt att stå på dig?
 • Blir du ofta missförstådd i det du säger eller känner att du inte når fram till mottagaren?
 • Finns det saker du skulle vilja säga till någon men som du inte kan förmå dig att säga oavsett om det är bra eller dåligt?
 • Vill du förbättra din kommunikation till dig själv och andra?
 • Vill du förbättra din andning?
 •  Har du blivit nedtystad i ditt liv? Har du inte fått uttrycka dig fritt?
 • Vill du lära dig att hela dig med hjälp av din röst?
 • Vill du släppa alla dessa attityder och programmeringar som inte längre tjänar dig?

Vi har använt vår röst sedan tidernas begynnelse. Vi har använt det för att kommunicera med varandra och vår omgivning, för att hela och transformera. Vår röst uttrycker vilka vi är och hur vi mår. Det är källan till vår kommunikation och ett sätt att förmedla det vi tror på, det vi behöver och önskar.Vi lever i en tid då vi har möjlighet att jobba med oss själva för att utvecklas och förändras, för att göra oss av gamla programmeringar, för att helas och befrias från den världen som håller oss fast och hindrar oss att vi upplever oss själva som de livsmirakler vi är. När vi inte uttrycker oss fritt leder det ofta till en blockering i vårt halschakra (som representerar vår kommunikation).

Efter den här dagen kommer du att ta med dig verktyg som du kan träna på för att frigöra dig från allt som håller dig tillbaka från den du egentligen är. Med hjälp av din egen röst kommer du att kunna hela dig själv och transformeras.

Dagen kommer att avslutas med en tonresa, en resa där tonerna från min röst, klangskålar, flöjt, trumma, skallra och andra instrument tar dig på en härlig inre resa. Varje resa är unik. Jag kommer att komma nära dig så du får uppleva instrumentens olika ljudvågor och vibrationer rent fysiskt. Du kommer att ligga ner på golvet medan jag går runt i rummet och låter de olika tonerna och vibrationerna omsluta dig. ​

Alla är välkomna, inga förkunskaper i sång/musik behövs! Bara viljan och lusten att jobba med din röst.​​

”The voice is not only indicative of a man´s character, but it is the expression of his spirit”.

~ Hazrat Inayat Khan