Evenemang

Helande trumresor

Hjärtligt välkommen till en avslappnande och helande trumresa. Låt trummornas rytm och vibration ta Dig till ditt inre där du kan finna svar och vägledning på de frågor du har i din livsväg.

Shamaner använder sig av trumresor för att komma i kontakt med de osynliga världarna där de får tillgång till vägledning, healing och kraft.

Upplevelsen av trumresan blir unik för just Dig, det blir Din alldeles egna upplevelse. Du kanske möter ditt kraftdjur, din guide, din skyddsängel eller kanske en växtande!

Du kommer att möta det du behöver möta för att hjälpa dig i din fortsatta läkning. Du kan välja att sitta upp eller ligga ner under resan. Du kommer att få information och vägledning inför din trumresa. Själva resan är på ca 20 min. Gör dig redo för ta emot trummornas läkande vibrationer och frekvenser! Efteråt kan den som vill dela med sig av sin upplevelse till resten av gruppen.

ANTAL PLATSER: Observera att det är begränsat antal platser – 6st!


PLATS: Valbo
Önskemålet är att vara ute i naturen. Vid dåligt väder kommer vi att vara inomhus.
(Mer information kommer allt eftersom inför varje träff.)

TID: 19.00 – 20.30

KOSTNAD: 350 kr.
Betalas med Swish i samband med anmälan.

ANMÄLAN: Ring 070-3788323 för att anmäla dig. Anmälan och betalning säkrar din plats!

Vi välkomnar dig i ljuset och kärlekens väg. Roxana & Ernesto

Klangbad

Är du stressad? Har du svårt att slappna av? Behöver du öka din koncentration? Vill ha du mer balans i ditt liv och ökat välbefinnande? Vill du komma i närmare kontakt med dig själv och vara i harmoni med omgivningen?

Börja helgen med att minska på vardagens tankebrus genom att låta tonerna från klangskålar, skallror, stämgafflar och trummor försätta dig in i en djup och avslappnande meditation som aktiverar kroppens förmåga till självläkning och återhämtning.

Vi kommer även att rena, balansera, hela och centrera ditt energifält under meditationen. Tillsammans jobbar vi intuitivt och låter energierna vägleda oss i det som behövs i stunden.

Innan vi sätter igång kommer ni att få den information ni behöver. Ni kommer att ligga ner på en yogamatta medan vi går runt i rummet och låter de olika tonerna och vibrationerna omsluta dig. Ha gärna bekväma kläder och ta också med er något att dricka till efter meditationen.

ANTAL PLATSER: Observera att det är begränsat antal platser – 6st!

PLATS: Valbo
Bäckvägen 1b, Valbo CentrumTID: OBS lördag 19 juni – 19.00 – 20.20
Resten av träffarna lördagar 10.00-11.20

KOSTNAD: 350 kr.

Betalas med Swish i samband med anmälan.ANMÄLAN: Ring 070-3788323 för att anmäla dig. Anmälan och betalning säkrar din plats!

Vi välkomnar dig i ljuset och kärlekens väg.
Roxana & Ernesto