Om Själens toner

Själens toner har en längtan att hjälpa dig att läka på cellnivå. Att visa dig hur du med hjälp av olika metoder och verktyg kan hela dig själv, för vi har den förmågan, var och en av oss! Vi besitter den fantastiska och enorma kraften att återigen ta makten över våra liv, över oss själva och transformeras. Våga gå din egen väg, våga leva ditt liv!

Om mig

Jag kom till en punkt i mitt liv där jag inte orkade vara med i ekorrhjulet längre. Jag längtade efter ett liv med mer harmoni, inre ro och balans. Mer tid för det jag älskar och mer tid för att praktisera det jag sedan länge tillbaka lärt mig. Det är lätt att lära sig något i teorin, rent mentalt, men sen då? Det ska praktiseras, kännas i hjärtat, införlivas och bli en kroppskunskap, en erfarenhet. Jag längtade efter ett liv med sunda relationer och ett nätverk att samlas för att dela och hela.

Under många år arbetade jag med att titta på mina skuggor och mönster och så småningom började jag applicera det jag lärt mig på mitt eget liv. Jag började ta de steg jag behövde för att börja leva det liv jag sedan länge drömt om. Idag bär jag med mig stor kunskap och en mängd olika tekniker i hur jag kan nå mina mål och drömmar och framför allt vad jag kan göra för att fortsätta att hela mig själv och hålla mig på vägen.

​Jag har genomgått en enorm transformation i mitt liv och jag skulle kunna säga att jag är expert i hur jag kan ta mig tillbaka till livet av egen förmåga. Jag har gått igenom transformationsögonblick i mitt liv som varit avgörande för min fortsatta resa och som fört mig där jag är idag.

Jag har insett vilken inneboende kraft vi besitter och som vi kan använda för att hela oss själva. Jag har erfarit vilken enorm kraft våra tankar och känslor har och hur det påverkar vårt mående. Jag vet hur viktigt det är att lyssna till och lita på sin intuition, att följa energin, att veta att det som sägs i ord inte överensstämmer med den energin som sänds ut, att lyssna till det som inte sägs och att lita på det man vet fast man inte vet hur man vet det.

Jag har även sett vilken stor och viktig roll kontakten med oss själva och vår omgivning har för våra liv. Förståelsen för att vi är ren energi och att allt som omger oss också består av ren energi, vibrerande energi. Vi är en del av allt som omger oss och är sammankopplade till det. Men dessvärre har vi sedan länge tappat vår kontakt och relation till Alltet, till Jorden, till oss själva och varandra. Vi har blivit ”urkopplade”.

Det är dags att vi återtar kraften vi gett bort till andra. Det är dags att vi återigen blir dessa unika varelser vi är ämnade att vara. Vi har alla vår egen unika väg och det är dags att vi börja skapa och manifestera våra liv inifrån och ut. Skulle inte det vara underbart om vi alla kunde komma dit? Vilken skillnad det skulle vara! Men för det måste du börja komma i kontakt med ditt inre ljus, ditt sanna jag, din essens.

​Musik, sång och toner har alltid funnits som en passion i mitt liv på olika sätt och det är det som är den röda tråden i det jag gör. Jag älskar att jobba med energi, vibrationer och frekvenser. Det är ju det vi är, vibrerande och resonanta varelser och det är där mitt helande arbete kommer in. Jag uttrycker mig genom min röst som ett helande redskap tillsammans med andra spännande instrument med helande vibrationer och frekvenser.

Jag tonar och sjunger för mitt eget helande utan prestation och där jag hämtar min kraft och energi. Det handlar inte om att sjunga vackert utan att uttrycka min essens och hela mig själv.

Jag är Roxana Nerea

Gryningens lysande lilla stjärna

Dotter av de helande havsvatten

Utbildningar/Kurser

Vildkvinnans väg- Årshjul hos Camilla Måne och Stina Gray.

Master mediumship hos Beverley Anne Freeman

Psychic development Beginner and Advanced hos Beverley Anne Freeman

To die consciously hos Alberto Villoldo

The shaman´s way of healing hos Alberto Villoldo

Spiritual immunity hos Sandra Ingerman

Förvandla din smärta till styrka hos Sandra Wigren

Soundhealer practitioner hos Michele Averard och Nestor Kornblum på Harmonic Sounds.

2-årig utbildning i att bli Hel som människa hos Margitta Wigren. Där har jag tittat på min historia, jobbat med mina skuggor och mönster och lärt känna vår nordiska urmoder HELs årshjul/medicinhjul genom att själv skapa en relation till den natur jag lever i genom dess cykler och kretslopp.

Reiki Master inom Reiki Usui Ryoho, och Karuna Reiki hos Maria Susana Fernández på Vishudda.